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Menuメニュー

  • 4月~5月 April-May

    【Jardin】 

    ジャルダン

    ¥6000

    ■アミューズ
    本日おすすめの一品

    ■オードブル
    表面を軽くグリルした生ハムのマリネ
    マンゴーソースと自家製ピクルス

    ■魚料理
    魚介のナージュ

    ■肉料理
    鴨肉の葱味噌焼き

    ■パンと自家製ドライトマトオイル

    ■デザート
    パテェシエ特製デザート

    ■食後の一息
    コーヒー又はムレスナティー

    ※食材の入荷状況により内容が変更する場合が御座います
    ※料金は税・サービス料込みです
    ※写真はイメージです

    -English Menu-
    ■amuse
    Today's Special

    ■Hors d'oeuvre
    Marinated Grilled Prosciutto with Homemade Pickles, Mango Sauce

    ■poisson
    Sea Food Nage

    ■Viande
    Negimiso Grilled Duck Breast

    ■Pain
    Bread and Homemade Dried Tomato Oil

    ■Dessert
    Pastry Chef’s Special

    ■Cafe
    Coffe or MLESNA TEA

    ※Please note that the menu may be subject to change without notice, due to the availability of seasonal ingredients.
    ※Prices all include tax.
    ※Please let us know if you have any food allergies.
















  • 4月~5月 April-May

    【Saison】

    季節のおすすめセゾン

    ¥8800

    ■アミューズ
    本日おすすめの一品

    ■オードブル
    表面を軽くグリルした生ハムのマリネ
    マンゴーソースと自家製ピクルス

    ■スープ
    温かいジャガイモのポタージュ
    カプチーノ仕立て

    ■魚料理
    白身魚の和風グラタン
    生姜がアクセントの白ワインソース

    ■肉料理
    牛肉のロティ
    季節野菜のガルニチュール

    ■パンと自家製ドライトマトオイル

    ■デザート
    パテェシエ特製デザート

    ■食後の一息
    コーヒー又はムレスナティー

    ※食材の入荷状況により内容が変更する場合が御座います
    ※料金は税・サービス料込みです
    ※写真はイメージです

    -English Menu-
    ■Amuse
    Today's Special

    ■Hors d'oeuvre
    Marinated Grilled Prosciutto with Homemade Pickles, Mango Sauce

    ■Pottage
    Potato Soup

    ■Poisson
    Japanese Style Fish Gratin with Ginger White Wine Sauce

    ■Viande
    Beef Roti with Seasonal Vegetables

    ■Pain
    Bread and Homemade Dried Tomato Oil

    ■Dessert
    Pastry Chef’s Special

    ■Cafe
    Coffee or MLESNA TEA

    ※Please note that the menu may be subject to change without notice, due to the availability of seasonal ingredients.
    ※Prices all include tax.
    ※Please let us know if you have any food allergies.














  • 4月~5月 April-May

    【Souvenir】 

    スヴニール

    ¥12000

    ■アミューズ 
    シェフおすすめ本日の一皿         

    ■オードブル 
    オマール海老のポアレと大粒帆立貝のグリエ 
    季節のグリル野菜と柑橘風味のヴィネグレット

    ■スープ 
    コンソメスープ 

    ■魚料理 
    甘鯛の鱗焼き 
    ボルチーニ茸のクリームソースで

    ■肉料理 
    本日の牛肉のローストとフォアグラのソテー 
    ロッシーニスタイルにて

    ■パン 
    パンと自家製ドライトマトオイル

    ■デザート 
    パテェシエ特製デザート

    ■食後の一息 
    コーヒー又はムレスナティー  

    ※3日前までのご予約をお願いいたします
    ※食材の入荷状況により内容が変更する場合が御座います
    ※料金は税・サービス料込みです
    ※写真はイメージです

    -English Menu-
    ■Amuse
    The Chef's Special

    ■Hors d'oeuvre
    Lobster Poele and Grilled Scallops with Vinaigrette

    ■Pottage
    Consomme Soup

    ■Poisson
    Grilled Sea Bream with Creamy Mushroom Sauce

    ■Viande
    Roasted Beef and Foie Gras Saute Rossini Style

    ■Pain
    Bread and Homemade Dried Tomato Oil

    ■Dessert
    Pastry Chef’s Special

    ■Cafe
    Coffee or MLESNA TEA

    ※Please note that the menu may be subject to change without notice, due to the availability of seasonal ingredients.
    ※Prices all include tax.
    ※Please let us know if you have any food allergies.