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Menuメニュー

  • 4月~5月 April-May

    【Charmant】 

    シャルマン

    ¥1800

    ■オードブル
    本日おすすめのオードブル盛り合わせ
     
    ■スープ  
    温かいジャガイモとエンドウ豆のポタージュ

    ■パン  
    あがたの森シエルさんから心のこもったパンと味わい深いドライトマトのオイル

    ■メインディッシュ   
    下記より1品お選びいただけます

    白身魚のポアレ
    白ワインのソースに桜のアクセント

    または

    信州豚ロースのロティ
    菜の花のピュレと桜塩を添えて

    ■デザート    
    パテェシエ特製デザート

    ■食後の一息
    コーヒー又はムレスナティー

    ※食材の入荷状況により内容が変更する場合が御座います
    ※料金は税・サービス料込みです
    ※写真はイメージです


    -English Menu-
    ■Hors d'oeuvre 
    Today's Special

    ■Pottage
    Potato and Sweet Peas Soup

    ■Pain
    Bread and Homemade Dried Tomato Oil 

    ■Main
    -A Choice of Main Dishes as seen below- 

    Today's Fish Poele
    with White Wine Sauce with Sakura
    or
    SHINSHU PORK Roti
    with Nanohana Purée and Sakura Salt

    ■Dessert
    Pastry Chef’s Selection

    ■Cafe
    Coffee or MLESNA TEA


    ※Please note that the menu may be subject to change without notice, due to the availability of seasonal ingredients.
    ※Prices all include tax.
    ※Please let us know if you have any food allergies.






     
     
     

     

  • 4月~5月 April-May

    【Saison】

    季節のおすすめセゾン 

    ¥2800

    ■オードブル
    本日おすすめのオードブル盛り合わせ 

    ■スープ
    温かいジャガイモとエンドウ豆のポタージュ

    ■パン
    あがたの森シエルさんからの心こもった温かいパンと味わい深いドライトマトのオイル

    ■魚料理
    本日の白身魚のポアレ
    白ワインのソースに桜のアクセント

    ■肉料理
    鴨胸肉のロティ
    安曇野産山葵のソース

    ■デザート
    パテェシエおすすめのデザート

    ■食後の一息

    ※食材の入荷状況により内容が変更する場合が御座います
    ※料金は税・サービス料込みです
    ※写真はイメージです

    -English Menu-
    ■Hors d'oeuvre
    Today's Special

    ■Pottage
    Potato and Sweet Peas Soup

    ■Pain
    Bread and Homemade Dried Tomato Oil 

    ■Poisson
    Today's Fish Poele with White Wine Sauce with Sakura

    ■Viande
    Duck Breast Roti with Azumino Wasabi Sauce

    ■Dessert
    Pastry Chef’s Special

    ■Cafe
    Coffee or MLESNA TEA

    ※Please note that the menu may be subject to change without notice, due to the availability of seasonal ingredients.
    ※Prices all include tax.
    ※Please let us know if you have any food allergies.













  • 4月~5月 April-May

    【Clair】 

    クレール

    ¥4200

    ■アミューズ
    始まりの一皿

    ■オードブル
    本日おすすめのオードブル盛り合わせ 

    ■スープ
    浅利と春野菜のコンソメスープ

    ■パン
    あがたの森シエルさんからの心こもった温かいパンと味わい深いドライトマトのオイル

    ■魚料理
    白身魚と車エビのポアレ
    スナックエンドウとサフランのソース

    ■肉料理
    牛ロース肉のロティ
    トリュフ香る赤ワインソース

    ■デザート
    季節のフルーツと一口ケーキの盛り合わせ

    ■食後の一息
    コーヒー又はムレスナティー

    ※食材の入荷状況により内容が変更する場合が御座います
    ※料金は税金・サービス料込みです
    ※写真はイメージです

    -English Menu-
    ■ Amuse
    Today's Amuse plate

    ■ Hors d'oeuvre
    Today's Special

    ■ Pottage
    Clams and Spring Vegetables Soup

    ■ Pain
    Bread and Homemade Dried Tomato Oil 

    ■ Poisson
    Fish and Prawns Poele with Sweet Peas , Saffron Sauce

    ■ Viande
    Beef Loin Roti with Truffle Red Wine Sauce

    ■ Dessert
    Seasonal Fruit and Cakes

    ■ Cafe
    Coffee or MLESNA TEA

    ※Please note that the menu may be subject to change without notice, due to the availability of seasonal ingredients.
    ※Prices all include tax.
    ※Please let us know if you have any food allergies.